Redelijk wat vakantiegangers zijn op zoek naar prijzen van sigaretten in het buitenland. Niet raar want zo'n 30% van de Nederlandse volwassenen rookt en aangezien de sigarettenprijzen nogal verschillend zijn wereldwijd is dergelijke informatie voor velen zeer welkom. Ik zie de vraag op mijn prikborden in ieder geval regelmatig voorbijkomen.

Op het internet is de juiste informatie vrijwel niet vindbaar of achterhaald als je al iets vind. Ik ben daarom zelf maar begonnen met het opzetten van een site waar ik de prijzen van sigaretten in het buitenland op verzamel:

http://sigaretten.web-log.nl

Mijn vragen aan bezoekers van dit prikbord zijn:

- Wat kost een pakje Marlboro (20 sigaretten/“normale” Marlboro rood)? (in een winkel, bar of restaurant - in lokale valuta)

- Is het een vaste prijs of varieert deze?

Indien mogelijk zou ik ook prijzen willen ontvangen van andere merken en evt. de prijzen in lokale taxfree shops (luchthavens etc.).

Prijzen kunnen doorgegeven worden via e-mail (sigaretten@pagina.nl) of via het mailform op http://sigaretten.web-log.nl/mailform

Bij voorbaat dank voor de hulp.

Met vriendelijke groet,

Patrick van Zundert

http://sigaretten.web-log.nl

http://sigaretten.startpagina.nl

http://www.pagina-informatie.nl

P.S. Ik rook zelf niet (meer)

T.a.v. de beheerder van dit prikbord

Mijn doel is zoveel mogelijk informatie te verzamelen, niet om uw prikbord te spammen. Ik ben me er bewust van dat ik aan het crossposten ben. Indien u mijn bericht ongepast vind, gelieve het te verwijderen.